Wat is edelsteentherapie en aromatherapie nou eigenlijk!?

Gepubliceerd op 23 januari 2023 om 18:57

'Bon Vibras' maakt gebruik van edelsteentherapie en aromatherapie. Dit is wellicht niet voor iedereen bekend. Waarom is hiervoor gekozen? Wat is edelsteentherapie? Wat is aromatherapie? en werkt het ook echt? In deze blog krijg je antwoord op deze vragen. Mocht je straks na het lezen nog met andere vragen zitten neem dan gerust persoonlijk contact met ons op.  

 

Allereerst zullen we kort uitleggen wat edelsteentherapie inhoud. Met edelsteentherapie gebruik je edelstenen en kristallen om de fysieke en mentale balans te herstellenEdelsteentherapie werkt op basis van trillingen. Ons lichaam bestaat uit verschillende trillingen. Zo heeft iedereen chakra's in zijn lichaam. Chakra's zijn een soort trechters die energie opnemen uit ons omringende krachtveld (want alles in onze fysieke wereld bestaat uit trillingen). Die energie wordt getransporteerd naar de organen die in contact staan met het bewuste chakra. Zij zorgen dus voor de geleiding van energie. Als je een edelsteen bij je draagt of in de ruimte zet zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden opgenomen.  Afhankelijk van waar jij behoefte aan heb kan je dus met invloed van de 'Bon Vibras' producten energie opnemen die jij nodig hebt. 

 

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. 'Bon Vibras' maakt gebruik van deze therapie omdat het zich richt op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid met gebruikmaking van essentiële oliën. De levenskracht, die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware op jou overgedragen. Daarnaast draagt het bij tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in jou lichaam.

 

'Bon Vibras' heeft er bewust voor gekozen om  edelsteentherapie en aromatherapie samen te voegen. Dit omdat de therapieën elkaar versterken. De producten van  'Bon Vibras' zijn uniek en zorgvuldig samengesteld. 'Bon Vibras' is een bron van liefde en wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken om de beste versie van zichzelf te zijn! Door middel van onze producten kunnen wij hier een bijdrage aanleveren. 

 

Tot slot vraag je, jezelf waarschijnlijk af: maar werken deze therapieën ook echt? Uit onderzoek is gebleken dat aromatherapie een positief effect heeft op de gezondheid. Zo vermindert het stress, slaaploosheid, irritatie en bijvoorbeeld angst. Edelsteentherapie daarentegen is een onderwerp van discussie. Hoewel het in ons buurland, Duitsland wel wordt gezien als een geaccepteerde therapie. 'Bon Vibras' is overtuigd van haar producten. Wij zijn een liefdesbron voor iedereen. De aller belangrijkste vraag is eigenlijk: of jij er zelf in geloofd!?

 

Send with love,

Solé


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.