Hé lieve jij! Leuk dat je er bent, ik zal mezelf eens aan je voorstellen!


'EEN BRON VAN LIEFDE'

Mijn naam is Solé van Leenen en ik ben founder van 'Bon Vibras'. Ik ben ruim 10 jaar werkzaam binnen de sociale sector. Ik ondersteun kinderen/ jongeren op sociaal emotioneel gebied. Daarnaast werk ik ook met volwassenen die vast lopen in het dagelijks leven. Binnen mijn werkveld viel het mij op dat kinderen, jongeren en volwassenen vaak niet in balans zijn met zichzelf en/of de omgeving waarin zij zich bevinden. Naast dat ik dit tegen kwam binnen mijn werkveld, heb ik dit de afgelopen jaren ook gemerkt bij familieleden, vrienden en collega's.  Er ontstond dan een vicieuze cirkel van negativiteit waar zij niet meer uit kwamen.  Een aantal daarvan zijn in een burn-out beland.  De mentale klachten die hiervan de oorzaak zijn kunnen worden aangepakt op verschillende manieren. Ik ben van mening dat we in balans kunnen komen met onszelf door bewuster te leven op vier gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

 

Sinds 2021 ben ik begonnen met mijn ondernemerschap. Van de mensen om mij heen kreeg ik vaak de vraag, hoe het kwam dat ik zo positief in het leven sta. Ik ben toen steeds vaker mijn visie gaan delen over een positieve mindset, gezonde voeding& beweging, het belang van zelf liefde en het creëren van een goede innerlijke balans. Door deze elementen en mijn spirituele kennis samen te voegen is het idee om 'Bon Vibras' op te starten ontstaan. Onze missie is om een bron van liefde te zijn voor anderen en om samen te werken naar een wereld waar positiviteit centraal staat. 

Onze producten bevatten edelstenen van hoge kwaliteit en zijn goed voor reiniging, bescherming, voorspoed, evenwicht, geluk, liefde en 'Bon Vibras', wat staat voor positieve vibes

 

Het logo wat uitgedragen word door 'Bon vibras' is afgeleid van een 'Unalome' waarin ook een 'oog' is verwerkt.  Een Unalome is een kronkelig, spiraalvormig teken dat symbool staat voor ons levenspad, vol uitdagingen, omwegen en onverwachte gebeurtenissen. Het oog staat voor bescherming. Met deze betekenisvolle logo willen wij duidelijk maken dat het leven maakbaar is en jij daarin zelf een grote rol speel.

 

Heb je vragen? Of wil je ons voorzien van tips/ feedback? Neem dan gerust contact met ons op.

Send with love,

Solé van Leenen

 

Meer dan een cadeau


Wil jij iemand of jezelf verassen met een liefdevol cadeau? Wij hebben prachtige unieke producten die vol 'Bon vibras' zitten. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om de beste versie uit jezelf te halen!  

Over ons


'Bon Vibras' vertaald betekend positieve vibes, wat wij graag willen uitstralen en meegeven. Wij streven ernaar om voor zoveel mogelijk mensen een bron van liefde te zijn. Door middel van onze duurzame en luxe edelsteenproducten met een krachtige energetische werking helpen wij jou om in balans te staan met jezelf.

 

Volg ons op onze socials voor de laatste updates en ervaar de liefde van Bon vibras!