Verzenden& retourneren


Verzenden met 'Bon Vibras'. 

Verzendingen binnen Nederland: 

Standaard verzendingen worden binnen 1-3 werkdagen na plaatsing van de bestelling bij jou thuis geleverd. Bij ons zijn de verzendkosten binnen Nederland standaard €6.22 en word verzorgd door DPD. Vanaf €65.00 zijn de verzendkosten gratis.

Verzendingen buiten Nederland:

Wij leveren aan alle landen binnen Europa, de levertijd is over het algemeen 2-3 werkdagen. De verzendkosten binnen Europa verschillen per land maar starten vanaf €8,75 per pakket. Wil jij weten wat de kosten zijn voor jou binnen de EU? Neem dan contact met ons op.  Alle douanekosten die extra gefactureerd kunnen worden, worden niet vergoedt door 'Bon Vibras'. 

Levering van je bestelling:

Als je op werkdagen voor 15:00 besteld, wordt de bestelling uiterlijk de volgende werkdag verstuurd. Je pakketje zal naar verwachting binnen 1-3 werkdagen na de plaatsing van de bestelling bezorgd worden binnen Nederland. Buiten Nederland geld hiervoor een termijn van 2-5 dagen.


*Houd er alsjeblieft rekening mee dat wij afhankelijk zijn van de verzendpartij waardoor het soms iets langer kan duren voor je jouw pakketje ontvangt. Wij doen er in ieder geval alles aan om je pakket zo snel mogelijk aan te bieden. Wij adviseren je daarom ook om cadeaus op tijd te bestellen, reken hiervoor minimaal 3 werkdagen zodat je (vrij) zeker bent dat je het pakket op tijd ontvangt.

 

Tracking opties:

Na je bestelling houden we je op de hoogte van de levering van je pakket. Zodra wij je bestelling hebben aangemeld, krijg je via een e-mail informatie over je Track & Trace gegevens. Zo kun je goed in de gaten houden wanneer jou pakket van 'Bon Vibras' geleverd word. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via: info@bonvibras.nl 

Retourneren met 'Bon Vibras'.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Bij het retour sturen van een product zijn de retourkosten voor jezelf. Zodra de retourzending binnen is zorgen wij dat het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. Duurt het volgens jou wel erg lang? Neem dan contact met ons op! 

*Wij raden je aan om de bon van een retour verzendingen goed te bewaren, 'Bon Vibras' kan niet aansprakelijk worden gesteld bij het kwijt raken van pakketten die retour worden verzonden. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Stuur een mail naar info@bonvibras.nl met de reden waarom je het product wilt retourneren. Je kunt je pakket (na ons goedkeuren per email) retour sturen. Wij sturen jou het retourlabel op.

 

Voorwaarden voor het retourneren:

Producten welke retour worden gestuurd moeten aan onderstaande voorwaarden voldoen. Is dit niet het geval dan heeft 'Bon Vibras' het recht om retourneren te weigeren of om een waardevermindering te verrekenen.

  • De producten moeten binnen 14 dagen retour gestuurd zijn. 
  • Producten welke retour worden gestuurd moeten onbeschadigd, ongedragen/ ongebruikt en compleet zijn.
  • Producten moeten in een geschikte omverpakking retour gestuurd worden.
  • Op de originele productverpakking mogen geen stickers en/of tape worden geplakt.
  • Het schrijven op de originele productverpakking is niet toegestaan.